Kılıçdaroğlu'ndan çağrı! "Karara uymayanlar hakkında işlem yapılacak"

Mahkemece CHP Genel Başkanlığı görevine iade edilen Kemal Kılıçdaroğlu, tüm kamu görevlilerini ve parti örgütünü mahkeme ilamına uymaya davet etti. Kılıçdaroğlu,” Talimata aykırı hareket edenlerle ilgili gerekli tedbirler alınacaktır” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan çağrı! "Karara uymayanlar hakkında işlem yapılacak"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Merkezi çevresindeki hareketlilik sürerken, Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerle genel merkez önünde nöbet tutan partililer arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’in, delegelerin seçtiği Özgür Özel yönetiminin genel merkezi boşaltmaması nedeniyle Emniyet’e başvuruda bulunduğu öğrenildi.

“Mutlak butlan” kararı sonrasında CHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu da yaşanan gelişmelere ilişkin bir açıklama yaptı. 

Kılıçdaroğlu, açıklamasında, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm örgütlerine Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36. Hukuk Dairesi tarafından verilen karar uyarınca işlem yapmaya çalışan yargı görevlileri emniyet personeli ve tüm kamu görevlilerine ve mahkeme kararının gereklerine uymasını rica ederim.  Ayrıca örgüt kültürüne ve disiplinine aykırı hiçbir eylem ve davranışta bulunmamasını da rica ederim. Talimata aykırı hareket edenlerle ilgili gerekli tedbirler alınacaktır." dedi.

 

Kılıçdaroğlu'ndan çağrı! "Karara uymayanlar hakkında işlem yapılacak"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.